CAFETARIA RIANTREJOS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Riantrejos. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 22:53 De patat stoofvlees was echt om te huilen. Saus waterig en het vlees niet lang genoeg gegaard. Overige snacks waren prima.
16 mei 2024 om 14:42 heel snelle levering, alles nog erg heet van temperatuur bij aankomst, goeie stoofvlees, aanrader
11 mei 2024 om 21:13 Friet en snacks waren lekker alleen de aardbeien milkshake was mierenzoet te veel aardbeiensiroop en te veel melk
11 mei 2024 om 20:04 Lekkere frietjes met genoeg saus, vooral kroketten waren heerlijk.. Snelle en nette bezorging. Gaan we vaker doen.
5 mei 2024 om 20:52 De gehaktbal uit de jus had geen jus gezien in lange tijd. Slechtste bal die ik in tijden gehad heb. Deze was droog, geen jus en voldeed niet aan mijn verwachtingen. De bal uit de jus moet van het menu af!
24 mrt 2024 om 22:40 zo, vet goeie friet. bestel ik vaker. krokante snacks. heerlijk, wat een belevenis. Een mirakel. Wel jammer dat je online geen groentekroket kan bestellen, dat kan in de winkel wel. Maar tjonge, wat veel. gezinszak voor 2 personen eerder voor 4. nice
24 feb 2024 om 20:55 Nadat ik en mijn vriendin het eten hebben gegeten zijn we allebei ziek geworden. De bakjes met friet en saus leken in elkaar gegooid te zijn, en de burger leek echt in elkaar gesmeten te zijn. Ik ben niet te spreken over het eten
13 feb 2024 om 21:58 Zeer tevreden
11 feb 2024 om 20:03 De friet was hard en waren half uur te laat
11 feb 2024 om 10:54 Helaas kwam onze bestelling 15 min te vroeg waardoor mijn vriend koud eten had omdat hij nog niet thuis was. Ook was een deel van de snacks helemaal kapot en platgedrukt omdat alles bij elkaar in 1 zakje is gegooid.
3 feb 2024 om 21:16 Friet was slap en de frikadel speciaal ook lauw. Hamburger kipfilet was wel perfect
2 feb 2024 om 18:45 Jammer snitzel was in het vet gebakken..verders alles lekker